Bordenbouw

Onze specialiteit ligt in bordenbouw. Van het installeren van nieuwe stuurborden, schakelborden, ALSB of een hoogspanningsbord, tot het vervangen van oude/reeds bestaande vermogensborden kunt u op Dekri Elektrotechniek rekenen.

Ook installaties met PLC sturingen, frequentie geregelde motoren en machines met communicatie naar bovenliggende systemen behoren tot ons gamma. Voor PLC sturingen zijn we gespecialiseerd in Siemens en Schneider.

Bovendien zorgen wij ervoor dat uw schakelborden na installatie goedgekeurd worden door een erkend keuringsorganisme. Onze installaties worden dus standaard afgeleverd met een keuringsattest en een CE certificaat.

Uiteraard kunnen wij uw bestaande borden ook aanpassen conform de nieuwe normen.

Vandaag merken we een sterk groeiende vraag naar vermogensborden, voetpadkasten en alles mbt laadinfrastructuur.

Als bedrijf wilt u ook uw energieverbruik steeds weten. Wij kunnen energiemetingen integreren in uw systeem zodat u alles kunt monitoren.

Laat Dekri u helpen om op maat de meest energie efficiënte electrische oplossingen voor u uit te zoeken en te integreren.

DAF PLC

Industrie

Dekri Elektrotechniek is sinds 1996 een totaalleverancier met veel werkervaring bij industriële partners. Onze hoogwaardige kennis en het vermogen om snel te schakelen maken ons tot uw juiste partner voor elektro. Met ons heeft u een specialist die uw taal spreekt en u een zorgeloze installatie bezorgt.

Steeds wordt een identificatielabel gemaakt en opgehangen. Hier staat de naam en het adres van de klant alsook info inzake spanning, stroom, netsysteem, kortsluitstroom, ip waarde, projectnummer en het CE certificaat en de normnummer waaronder het bord is gemaakt.

Ook voor het automatiseren van uw industriële processen beschikken wij over bijzondere kwalificaties en expertise.

200915 Sima Mol13

Databekabeling

Ook voor databekabeling en telefooninstallaties kunt u rekenen op Dekri. Wij verzorgen zowel het installeren als certificeren van het datanetwerk. De installaties worden aangelegd met de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Uw netwerk zal voldoen aan alle geldende normen.

Wij ontwikkelen samen met u een netwerk op maat. Wij kunnen u hierbij uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden voor uw concreet project.

Stuurkast Smartbox

Persluchtinstallaties

Persluchttechniek is cruciaal binnen uw productieproces. Goed werkende persluchtinstallaties zijn dus een absolute must. Bij eventuele problemen kan immers de hele productie stil komen te liggen. Dekri bezorgt u een persluchtinstallatie waar u op kunt vertrouwen.

In pneumatiek en vacuümtechniek voor industriële toepassingen zijn wij heel ervaren. Bij ons kunt u terecht voor het complete programma, van persluchtinstallatie via leidingnetwerk tot de pneumatiek componenten in de machine. Voor ieder vakgebied hebben wij een specialist die u kan adviseren.

Perslucht SNCF

Engineering

Dekri maakt oa. gebruik van Eplan. Dit is een hoogkwalitatief tekenprogramma waar electrische schema’s worden in uitgewerkt en waarbij stuurkasten kunnen in 3D kunnen worden getekend.

W4

Onderhoud/Service

Contacteer ons voor een (preventief) onderhoud van uw electriciteitsinstallaties.


210430daf sima063

Flexibiliteit

- Eigen transportdienst....

- Borden tot 2000 ampère....

- Koperen/Aluminium koellichamen (heat sink)....

- Programmatie in eigen beheer....

- Strakke levertijden....

- Hoogspanningscabines....

- Kruisbestuiving met andere entiteiten in de Saca groep....

- ....

210520 SNCF036

Wenst u een offerte?

Contacteer ons vandaag

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.